RÓLUNK MONDTÁK

Vélemények, személyes tapasztalatok korábbi megrendelőktől.

Dávid  RCA-RCA Interconnect

Érdemes mindkettőt kipróbálni (ezüst, réz-ezüst), mert mindkettő nagyon jó, abszolút hallható különbséget eredményez és annyira eltér a két kábel hangzása, hogy egyaránt ki tudják szolgálni a sterilebb, pontosabb, és a melegebb, lágyabb hangot kedvelőket is. Illetve természetesen minden lánc más, így valószínűleg a kábelek is némileg másként viselkednek. Az üzletelés és a kommunikáció is rendben zajlott, minden a megbeszéltek szerint, csak ajánlani tudom. 

Passion Jack-RCA (3,5mm)

Remek kábel, csak ajánlani tudom. Villámgyors kiszállítás hatalmas javulás az előző kábeleimhez képest. Kellemes hangzás, minden a helyén van, ahogy annak lennie kell. Ár-érték arányban verhetetlennek bizonyul. 

multimedia87 RCA-RCA Interconnect

Szeretném megosztani a tapasztalataimat a Bicon ezüst-réz RCA-RCA Interconnect kábellel kapcsolatban.
Kb. 1 hónapja használom ez idő alatt már sikerült jól bejáratnom. Nálam egy standard RCA kábel helyére került be. Ez egyből meg is mutatkozott már az első hallgatásnál a következőket tapasztaltam: megnyílt a tér, részletesebb hangkép, jobban kivehető hangszerek ezek mellet pedig megmaradt a meleg analog hangzás. Mindenkinek bátran ajánlom, hogy tegyen egy próbát ezzel a kiváló ár-érték arányú kábellel.

Reactorx2 Prémium RCA-RCA Interconnect

Használtam a Bicon standard és most (1-2 hónapja) a premimumot használom. Nyíltabb, kevésbé kásás, (sokkal) tisztább lett a hangzás. A Focal polcsugárzóm nem épp mélybajnok, ezért próbára kértem egy premiumot is, aminek több vezetője van. Szkeptikus voltam a további javulással kapcsolatban, ezért is kértem letéttel és 1-2 hetes tesztidőszakkal. Teltebb lett a hang, jó hatással volt az mély hangokra és a tisztaság is megmaradt. A vakteszten is átment (4-1), így nem volt kérdés, maradt.

Norbey RCA-RCA Interconnect

Szépen megmunkált, tefloncsőbe húzott ezüstszál biztosítja a nagyságrendi javulást, ami olyan vékony, hogy nagyítóval talán fel lehet ismerni, hogy valami drótdarab van benne. Hangminőség, tér, dinamizmus, hangszerek. A mélyek nemes egyszerűséggel sokkal mélyebbek és életszerűbbek, a nagybőgő húrjainak rezzenése és egyáltalán az, hogyan tud egy ekkora hangszer ilyen vékony vezetéken precízen osonni lenyűgöző. A hangszerek pozícionáltsága, elkülönülése hallhatóan megérkezett, gatyába rázta magát a korábban szedett-vetett hangkép.

iMac RCA-RCA Interconnect

Pár napja én is boldog tulajdonosa vagyok, az új kerámia csatlakozóval szerelt, Bicon ezüst összekötőkábelnek. Az már biztos, hogy magasan magamögé utasította a Monster Interlink 400 MkII kábelemet, és ezt még nagyon nyersen, kb 10 óra járatás után! Nagy javulást főleg a közép, és magas tartományba hozott, mindezt úgy, hogy a mélyek sem lettek rosszabbak, de gondolom idővel még az is jobb lesz.

Látogasson el az AVX fórumra ahol bővebb információt megtudhat kábeleinkről vagy lépjen kapcsolatba velünk e-mailen, facebookon.